0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Paterna ja coneix els premiats d’estes Falles 2024.

La FALLA PLAÇA DOS DE MAIG ha sigut la gran triomfadora d’enguany, rebent el primer premi de la Secció Especial per al seu monument major mentres que en l’infantil, el guardó ha recaigut en la FALLA SANT ROC.

En la Secció Primera, la Falla Gran Teatre s’ha alçat amb el primer premi en el monument major mentres que en categoria infantil la guanyadora ha sigut la Falla de Vicente Mortes.

En la Secció Segona, el monument major de la Falla Vicente Lerma-El Clot ha sigut el vencedor mentres que en la secció infantil ha guanyat la Falla L’Amistat.

Quant a la resta de premis, el Millor Carrer Il·luminat ha sigut la de la Falla de Jacinto Benavente-Alborxí, el Millor Carrer Adornat ha sigut la de la Falla El Molí.

Quant als Llibrets, el Premi al Millor Llibret de Falles Domingo de l’Olmo ha sigut per a la Falla Sant Roc mentres que el Concurs Premi de Junta Local Fallera (*JLF) al Millor Llibret ha sigut per a la Falla Vicente Mortes. El Premi al Millor Escrit en Valencià ha sigut per a la Falla de Jacinto Benavente-Alborxí.

A més, el Premi a la Crítica Local atorgat per l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Paterna ha sigut per a la Falla Vicente Mortes.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %