0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Paterna es va omplir d’esperit faller durant tres dies amb una programació especial, organitzada per la Junta Local Fallera en col·laboració amb l’Ajuntament, en la qual s’han celebrat alguns actes destacats com la Mini Crida en la Cova Gran, el concurs de disfresses i jocs infantils així com un menjar de Germanor en Tàctica.

Un any més, les comissions falleres de Paterna han tornat a celebrar ‘Germanor Fallera’ durant aquesta fi setmana de setembre en Tàctica en la seua IX edició. De fet, la capital de la comarca de L’Horta Nord s’ha omplit d’esperit faller durant tres dies amb una programació especial, organitzada per la Junta Local Fallera en col·laboració amb l’Ajuntament.

En aquest sentit, divendres passat 8 van començar els actes dedicats a les Falles a les 20:00h amb la Mini Crida en la Cova Gran. L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo al costat de les Falleres Majors de Paterna 2022-2023, Verónica Amorós i Lluïa Pedregar, les Falleres Majors 2023-2024, Sheila Díaz i Vera Niñerola, acompanyades de les seues respectives Corts d’Honor, la Reina de les Festes, Laura Rodríguez i la seua Cort d’Honor, Cristina i Alba, la Tinenta Alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, Isabel Segura i la Presidenta de JLF, Amparo Jiménez van animar, amb els seus respectius discursos plens d’emoció i alegria, a gaudir d’aquests dies intensos de germanor.

A continuació, acompanyats de les diferents comissions van desfilar fins al parc empresarial Tàctica, sempre al ritme de la música d’una xaranga. Allí es va celebrar un sopar, seguida d’un concurs de disfresses amenitzat per “L’humor de Blay” i posteriorment, una actuació musical a càrrec del grup paternero Thetchairs Band.

L’endemà, el dissabte 9 de setembre, la jornada festiva de germanor va prosseguir en Tàctica amb l’organització de jocs de taula per a majors i jocs infantils durant tot el dia, a més d’un menjar a les 14 hores. A la vesprada, va tindre lloc el concurs de DJ’s i disfresses infantils, un concurs d’adorns de carpes, un sopar i a les 23 hores, li va tocar el torn al concurs de DJ’s de Majors i es va acabar la nit amb l’actuació musical del DJ Joan.

Finalment, el diumenge 10 de setembre es van tornar a donar cita a les 11:00h amb un esmorzar per a clausurar aquesta edició de la ‘Germanor Fallera’ de 2023.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %