0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

El Gran Teatre Antonio Ferrandis va acollir el passat 21 d’octubre l’esdeveniment que va protagonitzar la Fallera Major Verónica Amorós Pérez, de la Falla Campament, al costat de la seua Cort d’Honor, composta per Núria Pacheco León, Candela García Coronil, Laura Fuentes Bonastre, Sheila García Jodar, Shauri Fernández Collado i Judith Del Gorg Tomás.

El dissabte 22 del mateix mes va ser el torn de la Fallera Major Infantil Lluïa Pedregar Samper, de la comissió de Terramelar, que va estar acompanyada de la seua Cort d’Honor, formada per Celia Puertas Torres, Ariadna Polledo Ballesteros, Valeria Recamales Garrido, Azahara Añón Ruiz, Ainhoa Herrero Moragón, Ángela Bosch Violero, Claudia Oliver Ortega i Lydia Socuéllamos Cabezas.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, va ser l’encarregat, al costat de la presidenta de la Junta Local Fallera de Paterna, Amparo Giménez, d’imposar la banda i insígnies d’or a les Falleres Majors 2023 durant els dos actes celebrats.

Per part seua, el primer edil no va voler deixar passar l’oportunitat d’elogiar en els seus discursos, que va dedicar tant a Verónica Amorós com a Lucía Pedregal, el seu “reconeixement i agraïment immensos per la seua dedicació, distinció i responsabilitat amb els càrrecs, la festa i la nostra ciutat”, alhora que va agrair “la labor de Junta Local Fallera, de totes les comissions de Paterna i de totes les persones que estimen i treballen per les Falles”.

A més, els mantenidors de la Gala d’Exaltació van ser els responsables de la signatura Realç, Loli Montero Díaz i Juan Antonio Remedios Álvarez, mentre que Roberto Usina, de la falla Sant Roc, ho va ser de l’exaltació de la Fallera Major Infantil.

D’altra banda, els actes van estar amenitzats per les representacions del nou grup de teatre de Junta Local Fallera, entitat que enguany celebra el seu 50 aniversari.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %