0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

El dissabte 17 de setembre, al pavelló poliesportiu municipal va tindre lloc l’acte d’elecció de les Falleres Majors de Paterna 2023 i les seues Corts d’Honor. Lucía Pedregal Samper, de la falla Terramelar, va estar elegida com a Fallera Major Infantil de Paterna. Al mateix temps es va conèixer el nom de la màxima representant de les falles de Paterna per a 2023. Verónica Amorós Pérez, de la Falla Campament, va ser l’elegida pels membres del jurat per a obstentar en aquest exercici el càrrec de Fallera Major de Paterna.

La Cort d’Honor de la Fallera Major de Paterna queda formada per Núria Pacheco León, Candela García Coronil, Laura Fuentes Bonastre, Sheila García Jodar, Shauri Fernández Collado i Judith De la Poza Tomás.

La Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil està formada per Celia Puertas Torres, Ariadna Polledo Ballesteros, Valeria Recamales Garrido, Azahara Añón Ruiz, Ainhoa Herrero Moragón, Ángela Bosch Violero, Claudia Oliver Ortega i Lydia Socuéllamos Cabezas.

A l’esdeveniment va assistir l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, i la presidenta de la Junta Local Fallera, Amparo Jiménez, al costat d’altres representants i membres de les comissions falleres de la ciutat, que van acompanyar a Natalia Martínez i Arantxa Giménez i les Corts d’Honor 2022 en l’emotiu adeu al seu regnat.

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %